Denne applikation kan give dig forskellige former for trafikmeldinger skræddersyet til dit behov.

Du tegner selv en strækning og/eller et område på et kort på din personlige webside og angiver, hvornår du vil have informationer - fx hverdage mellem 7 og 8 på strækningen, hvor du kører på arbejde. 


Kortet til højre viser en deltager, der har bestilt oplysninger om mulige trafikproblemer på strækningen fra tilkørslen til motorvejen ved Vodskov og frem til AAU, men kun i sydgående retning og kun hverdage mellem 7 og 8. Han har også angivet, at han gerne vil have oplysningerne både som SMS til mobiltelefonen, som mail og som en talebesked til sin Innbox i bilen. Talebeskeden kan du få læst op, hvis du installerer en applikation på din smartphone. 

ITS Platformen danner trafikmeldingerne på baggrund af data fra alle ITS Platformprojektets InnBoxe, men samtidig samarbejder vi med Vejdirektoratets Trafikinformationscenter, Aalborg Kommune og Danmarks Radios Trafikportal, P4 Trafik. Data herfra lægger vi oven i vore egne data. På den måde bliver vi i stand til at give dig pålidelig trafikinformation netop for den strækning, du ønsker, på det tidspunkt, du ønsker, og på den måde, der er mest hensigtsmæssig for dig.

Vi er i øjeblikket ved at kalibrere trafikinformationsapplikationen, hvilket gerne skulle medføre, at den hverken giver for mange eller for få trafikmeldinger.