ITS Platform – projektet er slut…

Det vil sige, at alle applikationer nu er taget ud af drift. Der er fortsat trafikforskning på højt niveau i Danmark, og interesserede kan fx følge med i MobiNet projektet, som er et stort europæisk projekt, hvor både AAU, Region Nordjylland og GateHouse er med som partnere.

ITS Platform - til gavn for både dig og miljøet!

ITS Platform er et system bestående af en mobil enhed kaldet en InnBox, der monteres i bilen, og en server, der bearbejder og målretter de data, InnBoxen indsamler på køreturen. Den målrettede data bruges til forskellige applikationer, der kan hjælpe dig som bilist med at køre mere økonomisk og miljøvenligt - og ikke mindst til applikationer, der kan betale din parkering i Aalborg og advare dig om kø på netop din strækning.

ITS Platformen er i projektperioden blevet testet af knap 450 bilister på de nordjyske veje, og de har bl.a. været med til at teste de fire applikationer som platformen har. Klik dig ind på de fire applikationer herunder for at se, hvordan de kan være med til at gøre trafikken mere effektiv, mere sikker og mere miljøvenlig.

_______________________________________________